Ny livsstil eller kur?

Fra første januar har vi været på “kur” eller nærmere ny livstil – for vi tillader både kage og slik 🙂 vi har hver vores tilgang til den nye livsstil, men vi hænger hinanden op på både træning og sund kost! Jeg personligt kan tydeligt mærke at den vigtigste ingrediens til vægttabet og succesen med den nye livsstil har været at have en god “makker” som støtter når man synes det er hårdt og siger at man godt kan 🙂

Vores nye livsstil var også startskudet til denne blog. Vi har så meget vi deler med hinanden som vi har fælles glæde af at det var oplagt for os at andre også kunne bruge det. Frederikke er en fantastisk selvlært botaniker og utroligt kreativ og så laver hun de lækreste kager! – og vi har lært at belønninger er ret vigtige for at få succes med vægttabet 😉 så kage er helt ok! Måske hun en dag deler hendes hemmelige cookie opskrift med os 😀

Jeg selv er entusiastisk hækler og diverse DIY projekter kan jeg nok ikke undgå at dele.. derudover deler jeg ivrigt ud af juice-kur’s erfaringer 😉

I dag har jeg selv rundet de 6 kg tabt – så vi skal have fundet en måde at fejre det.. og jeg tænker at kage bliver indblandet! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *